BEMUTATKOZUNKFord és Volvo alkatrész szaküzlet
gépjármű akkumulátor kereskedés

Tisztelt Ügyfeleink!
A tulajdonosok


Néhány szóban szeretném bemutatni cégünket.

A Fordulat 2000 Kkt. 1997-ben alakult, mint Ford alkatrészüzlet. Jómagam Kosztolányi László és üzlettársam Csamangó László, azonban már a kilencvenes évek elejétől a Ford hálózatban dolgoztunk. Így azt hiszem megkockáztathatom, hogy Csongrád megyében mi vagyunk a legrégebben folyamatosan működő speciális Ford alkatrészüzlet. Ezt a tapasztalatot mindig az ügyfelek érdekében próbáljuk kamatoztatni. Árukészletünket úgy válogatjuk össze, hogy a versenykepes ár megfelelő minőséggel járjon együtt.Mivel nem vagyunk elkötelezett tagjai egyetlen hazai nagykereskedelmi hálózatnak sem, így minden egyes árucikket a lehető legkörültekintőbben szerzünk be. Sajnos napjainkban egyre inkább az ár dönti el ki mit vásárol meg, ennek ellenére érdemes figyelembe venni, hogy ami most olcsónak látszik, később lehet hogy igencsak drágának bizonyul. Ebből következik hogy mi nem próbálunk a legolcsóbb lenni, viszont ügyelünk arra, hogy ügyfeleink korrekt minőséget kapjanak kedvező áron.

2006 óta a Volvo személyautóihoz is kínálunk alkatrészeket rövid beszerzési határidővel.

Cégünk gépjármű akkumulátor kereskedés is. Kis teherautókhoz, személygépkocsikhoz, munkagépekhez, motorkerékpárokhoz, robogókhoz tartunk indító akkumulátorokat.
Vannak munka akkumulátorok és elektromos kerékpár akkumulátoraink is. Egyszerűbb beépítésű típusoknál a cserénél is szívesen, díjmentesen segítünk. Az általunk forgalmazott márkák részletes árlistáját külön fejezetben találják.
A Ford típusaihoz bontott alkatrészeket is forgalmazunk. Transit bontott alkatrészekből nagy készlettel rendelkezünk. Ügyfeleink érdekében az esetleges garanciális reklamációkat a lehető legrugalmasabban intézzük. Használt alkatrészekre 1 hét beszerelési garanciát biztosítunk. Eredeti Motorcraft szűrőbetéteket, kenőanyagokat, például motor, sebességváltó, differenciálmű, szervókormány, fék olajakat, fagyállót a hivatalos Ford árlistánál jóval kedvezőbb áron tudunk adni. Érdemes megkérdeznie bennünket különböző kiegészítőkkel kapcsolatban is úgy mint csomagtértálcák, gumiszőnyegek, tetőcsomagtartók, sárfogógumik, acélfelnik, gumiabroncsok, dísztárcsák stb.

Cégünk specialitása a kopott Ford zárbetétek felújítása. Amennyiben a zárbetét háza nem sérült, a benne lévő zárlemezek cseréjével, újra használhatóvá tesszük. Ez záranként mindösszesen 3500,- Ft-ba kerül. Lehetőség van különféle zárbetétek összeigazítására is ugyanahhoz a kulcshoz. Bár üzletünk elsősorban kiskereskedelmi jellegű, viszonteladóknak, szervízeknek 10% kedvezményt biztosítunk. Vidékre 5000,-Ft felett csomagküldést vállalunk.

Unión kívüli vásárlóink részére, az aktuális szabályok szerint, 54000,-Ft feletti vásárlás esetén lehetőség van a 20% ÁFA visszatérítésére.

Bármilyen alkatrészekkel, akkumulátorokkal kapcsolatos kérdésre szívesen válaszolunk, akát telefonon, akár e-mailban. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét hogy érdeklődéskor, megrendeléskor autójuk alvázszámát közöljék velünk, mert különösen az újabb tipusoknál ez a pontos rendelés elengedhetetlen feltétele.

Üzletünket megtalálhatja Szegeden a Dorozsmai út 14. szám alatt, ez a Budapest felé vezető úton van, a Möbelix áruházzal szemközt.

Aktuális különleges kedvezményeinkről honlapunk Akciók rovatában tájékozódhat.

Köszönjük hogy meglátogatta honlapunkat!
ELÉRHETŐSÉGEINK


Térkep

Címünk:
SZEGED, Dorozsmai út 14.

Tel/fax.:
36-62-458-570

Mobil:
36-30-9652-884

E-mail:
fordulat@invitel.hu


Üzletünk nyitvatartása:

Hétfőtől - csütörtökig 8h-16.30h
Pénteken 8h-16hÜNNEPI NYITVATARTÁS


Jelenleg nincs.


AKCIÓK


Akciók

Frissítve: 2021.04.18. 20:52:28

ALKATRÉSZ 35000ft-
Ford Transit 00- szervókormánymű

ALKATRÉSZ 30000ft-
Ford C-max, Foc.II. 1.6TDCI sebességváltó.

ALKATRÉSZ 32000ft-
Ford Fiesta 2002- 1.4TDCI sebességváltó.

ALKATRÉSZ 80000ft-
Ford Transit 2000-2008 2.0DI hengerfej.

ALKATRÉSZ 30000ft-
Ford Fiesta 2000-2008 szervókormánymű.

ALKATRÉSZ 15000
Ford Transit 2000- különféle karosszéria elemek, ajtók, lökhárítók, üvegek, zárszerkezetek stb.